X
تبلیغات
رایتل

مصطفی احمدی

بهترین آموزش ها -کتب الکترونیک-اموزش آشپزی-آموزش فتوشاپ و ...

طرز تهیه شنیسل گوشتُ- شامی با سبزی -آش کشک

آش کشک

 

 

مواد لازم:

 نخود

  نصف لیوان

 لوبیا سفید

 نصف لیوان

 برنج

 100 گرم

 کشک

  چهار قاشق غذاخوری

 پیاز متوسط

 1 عدد

 گوشت چرخ کرده

 150 گرم

 سیرداغ

 به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا نخود و لوبیا را می پزیم سپس برنج را اضافه می کنیم بعد از اینکه برنج پخت، گوشت چرخ کرده را( که همراه یک پیاز رنده شده مخلوط کرده ایم) به صورت کوفته در می آوریم و به مواد اضافه می کنیم و به مدت 20 دقیقه اجازه می دهیم تا جا بیفتد. در آخر کشک را اضافه می کنیم.برای تزئین روی آش میتوان از سیر داغ استفاده کرد.

شامی با سبزی

 

 

مواد لازم:

 گوشت مغزران بی استخوان گوسفندی

 نیم کیلو

 سبزی شامل: جعفری، تره، گشنیز، نعناع و ترخان

 750گرم

 تخم مرغ

  4-3 عدد

 پیاز متوسط

 2عدد

 ما ست

 1قاشق سوپخوری

 جوش شیرین

 1 قاشق چایخوری

 نمک و فلفل

  به مقدار کافی

طرزتهیه:

گوشت را با پیاز و 2 لیوان آب می گذاریم با شعله ملایم پخته شود. سبزی خرد شده را به گوشت تقریباً پخته اضافه می کنیم تا سبزی همراه با گوشت پخته و آب آنها کشیده شود. مخلوط گوشت و سبزی را پس از کمی خنک شدن چرخ می کنیم. سپس تخم مرغ ، ماست ، جوش شیرین ، نمک و فلفل را به مایه گوشت اضافه کرده و مایه شامی را خوب ورز می دهیم تا مایه خاصیت چسبندگی پیدا کند. بعد خمیر را به شکل گلوله های کوچک در آورده ، سپس آنها را در کف دست پهن کرده و در روغن تقریباً زیاد سرخ می کنیم و در دیس می چینیم و دور دیس را با گوجه فرنگی و سبزیجات تزیین می کنیم.

شنیسل گوشت

 

 

مواد لازم:

 فیله راسته یا ران گوساله

 500 گرم

 آرد ساده

 یک چهارم فنجان

 تخم مرغ زده شده

 یک عدد

 شیر

  یک چهارم فنجان

 پودر نان خشک

یک دوم فنجان 

 روغن زیتون یا مایع

 2 قاشق غذاخوری

 کره ی پاستوریزه

 30 گرم

طرز تهیه:

ابتدا چربی گوشت را گرفته، سپس با گوشت کوب آهسته بدون این که گوشت را له یا سوراخ کنیم، می کوبیم تا نازک شود. پس از آن گوشت را ابتدا در آرد و سپس در مخلوط تخم مرغ و شیر فرو می بریم. در انتها گوشت را در پودر نان خشک می غلطانیم. و با دست فشار می دهیم تا خوب به پودر نان آغشته شوند. بهتر است قبل از سرخ کردن، یک ساعت در یخچال بگذاریم.بعد روغن و کره را در ماهی تابه گرم می کنیم و شنیسل را روی حرارت متوسط سرخ می کنیم.

تاریخ ارسال: دوشنبه 7 فروردین‌ماه سال 1385 ساعت 07:37 ق.ظ | نویسنده: مصطفی احمدی | چاپ مطلب 0 نظر