X
تبلیغات

مصطفی احمدی

بهترین آموزش ها -کتب الکترونیک-اموزش آشپزی-آموزش فتوشاپ و ...

آموزش آپلود کردن فایل ها در سایت sharemation.com

آموزش آپلود کردن فایل ها در سایت sharemation.com ، کمتر وبلاگ نویسی است که از خدمات هاست این سایت استفاده نکنه و فکر می کنم معروفیت و محبوبیت آن باعث افزایش استفاده کاربران ایرانی از آن شده .

نحوه آپلود کردن فایل ها در سایت sharemation.com :

برای این کار ابتدا روی upload کلیک کنید تا به صفحه مربوطه وارد شوید . در قسمت بعد شما می توانید فایل مورد نظر خودتون رو از کامپیوتر انتخاب کرده (حالا این فایل می تونه هر چی باشه) . برای این کار بر روی دکمه …Browse کلیک کرده و مسیر فایل انتخابی را مشخص کنید. اگر تعداد فایل های شما بیش از یکی بود می توانید از منوی پایین، تعداد آن را بیشتر کنید . بعد از اینکه فایل های مد نظرتون را انتخاب کردید دکمه ok  را کلیک کنید.

نکته: اگر فایلی که آپلود می کنید، تکراری است یا اسمی مشابه آن را دارید و سایت نمی تواند فایل مورد نظر شما را آپلود کند، چون فایلی با اسم مورد نظر شما قبلاً آپلود شده و در نهایت سایت  نمی تواند آن را آپلود کند. پس سعی کنید که اسمی تکراری برای فایل های مورد نظرتون انتخاب نکنید.

اما اگر قصد دارید فایلی را بازسازی کنید و یا جایگزین کنید؛ به طور مثال اگر شما قبلاً عکسی را با نام    omegaدر سایت آپلود کردید، ولی  تغییراتی در عکس بوجود آوردید و می خواهید این تغییرات در عکس قبلی که آپلود کردید نیز القا شود. شما عکس جدید خود را با نام قبلی یعنی omega در سایت آپلود کنید با این نکته که کادر کنار Overwrite file if it already exists را تیک دار کنید و بعد دکمه ok را بزنید.

سعی کنید برای فایل های خود نام کوتاه و انگلیسی انتخاب کنید.

1

بعد از این مرحله به قسمت کاربری خود بروید و فایل خود را به اشتراک در بیاورید تا دیگران نیز بتوانند فایل شما را مشاهده کنند. وگرنه فایل شما غیر قابل دسترسی خواهد بود. اکثر کاربران از این گله دارند که چرا وقتی ما به طور مثال عکسی را در سایت آپلود می کنیم و وقتی آن را در وبلاگ قرار می دهیم برای نشون دادن اون از ما
username  و password میخواد!؟ و عکس نشون داده نمیشه.

مشکل اینه که شما فایل را هنوز به اشتراک در نیاوردید ، برای این کار بر روی قسمت share که به شکل یک دست نمایش داده میشه کلیک کنید. (قسمت Directory در بالای فایل های آپلود شده)

در شکل پایین می بینید:


2
 

بعد وارد صفحه ای می شوید (شکل آن را درقسمت پایین ملاحظه می کنید) که شما بایستی کادرهای مشخصه را تیک دار کنید.  قسمت Read و Administer را تیک دار کنید و بعد بر روی Apply Now کلیک کنید.


3 


حالا دوباره به قسمت کاربری خود بروید، می بینید که فرم 
Share (که به شکل دست بود) تغییر کرده و به این شکل Shared to everyone در آمده.


4 

این نشون از این داره که شما موفق شدید .

به قسمت Lock کاری نداشته باشید! عمل قفل کردن فایل ها رو به عهده داره. برای پاک کردن فایل هم می توانید آن را Delete کنید.( بر روی ضربدر کنار آن کلیک کنید) 
اگر در این سایت ثبت نام کردید، و دوباره می خواهید با یک یوزر دیگه ثبت نام کنید سعی کنید ایمیل دیگری بنویسید.

تاریخ ارسال: پنج‌شنبه 25 اسفند‌ماه سال 1384 ساعت 06:56 ق.ظ | نویسنده: مصطفی احمدی | چاپ مطلب 9 نظر