چیکن آلاکینگ ( غذای فرانسوی )
(CHICKEN ALA KING)
موادلازم :
سینه مرغ بدون استخوان |
4 تکه |
کره پاستوریزه |
100 گرم |
قارچ ورقه شده |
250 گرم |
خامه پاستوریزه |
250 میلی لیتر |
زرده تخم مرغ |
4 عدد |
فلفل دلمه ای قرمز |
1 عدد |
فلفل دلمه ای سبز |
1 عدد |
طرز تهیه:
1. مرغ ها را به صورت مکعب 5/1 تا 2 سانتی متر خرد می کنیم. فلفل دلمه ای ها را نیز خرد می کنیم.
2- کره را در ماهی تابه گرم کرده ، سپس قارچ و فلفل دلمه ای ها را به آن می افزاییم و تفت می دهیم تا نرم شود و کنار می گذاریم.
3- دوباره مقداری کره به ماهی تابه اضافه کرده و مرغ ها را تفت می دهیم تا طلایی رنگ شوند ( برای این که کره نسوزد یک قاشق غذاخوری روغن مایع به آن اضافه می کنیم ). سپس خامه را به آن افزوده و می گذاریم تا به جوش آید.
4- فلفل و قارچ ها را اضافه کرده و از روی شعله برمی داریم و زرده ها را در حال هم زدن به آن می افزائیم. دوباره روی حرارت گذاشته، بدون این که بجوشد مرتب هم می زنیم و سپس سرو می کنیم.
" تورتیلا با آرد سفید"
از این دستور حدود 12 عدد تورتیلا به اندازه ی 25 سانتیمتر به دست می آید.
مواد لازم:
500 گرم |
آرد سفید |
یک دوم قاشق مرباخوری |
بیکینگ پودر |
کمی |
نمک |
100 گرم |
روغن جامد (یا مارگارین) |
حدود یک دوم لیوان |
آب گرم |
طرز تهیه:
1- آرد، بیکینگ پودر و نمک را در کاسه ای مخلوط کرده و با روغن جامد آمیخته، سپس کم کم آب را اضافه می کنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد.
2- خمیر را ورز داده و حدود 10 تا 15 دقیقه در کیسه ی نایلون می گذاریم تا بماند.
3- خمیر را به 12 قسمت مساوی تقسیم می کنیم و روی خمیرها را با نایلون می پوشانیم.
4- هر قسمت را با وردنه نازک و گرد باز می کنیم. هر دایره حدوداً به قطر 25 تا 30 سانتیمتر باشد.
5- یک ماهی تابه ی چدنی یا ماهی تابه ای که تفلون نباشد را با حرارت زیاد خوب گرم می کنیم و بدون روغن هر نان را حدود یک دقیقه می پزیم تا هر دو طرفش خوب پخته شود و کنار می گذاریم.
6- نان ها را بعد از پخت، در دستمال پارچه ای می پیچیم تا خشک نشود.
عالیه .....