X
تبلیغات
رایتل

مصطفی احمدی

بهترین آموزش ها -کتب الکترونیک-اموزش آشپزی-آموزش فتوشاپ و ...

طرز تهیه مرغ شکم پُر-قلیه میگو-کوکوی بادنجان

کوکوی بادنجان

 

 

مواد لازم :

 بادنجان متوسط

 6 عدد

 پیاز خرد شده و سرخ شده

 2 قاشق سوپخوری

 نعناع خشک

 یک قاشق مرباخوری

 تخم مرغ

 6 عدد

 روغن

 یک فنجان

 نمک و فلفل و زردچوبه

به مقدار دلخواه 

 زرشک

 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

بادنجان ها را بشویید و پوست بگیرید. سپس رنده کنید و کمی نمک روی آنها بپاشید و با فشار دو دست، آب آنها را بگیرید. زرشک را نیز خوب بشویید و خشک کنید. تخم مرغ ها را با کمی نمک ، فلفل ، زردچوبه و نعناع خشک خوب هم بزنید تا پف کند. بادنجان و پیاز را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. در صورت تمایل زرشک را هم اضافه کنید . پس از داغ شدن روغن در ماهیتابه ، مایع کوکو را بریزید تا با شعله ملایم کوکو بپزد و سرخ شود. پس از سرخ شدن آن را برگردانید تا روی بعدی آن هم سرخ شود

قلیه میگو

 

 

مواد لازم :

 میگوی پاک شده 

 نیم کیلو

 سیر

 یک بوته

 گشنیز 

 150 گرم

 شنبلیله

 150 گرم

 تمبرهندی

 نصف بسته

 پیاز 

 یک عدد

 نمک ، فلفل و زرد چوبه

 به میزان دلخواه

رب گوجه فرنگی
یا آب گوجه فرنگی 

 یک قاشق سوپخوری
یک فنجان

طرز تهیه :

میگوها را کاملاً پاک کرده و می شوییم . پیاز را خرد می کنیم و با 3 قاشق سوپخوری روغن، کمی تفت می دهیم. سپس سیر ، شنبلیله و گشنیز را خرد کرده و با پیاز کمی تفت می دهیم . میگوها را با کمی زرد چوبه ، پودر فلفل و نمک به همراه سبزی ها تفت می دهیم . بعد شیره تمبرهندی و رب گوجه فرنگی ( یا آب گوجه فرنگی ) را به مواد قبلی اضافه می کنیم . قلیه میگو را با شعله ملایم به مدت 30 دقیقه می پزیم . غذا آماده ی سرو است.

مرغ شکم پُر

 

 

مواد لازم برای 8-6 نفر :

 مرغ

 1 عدد ( دو کیلویی )

 سبزی خرد شده

 یک لیوان شامل ( جعفری، گشنیز، نعنا و ترخون )

 مغز گردوی چرخ شده

 یک فنجان

 آلو و قیسی خرد شده

 نصف فنجان

 پیاز سرخ شده

 2 قاشق سوپخوری

 زعفران ساییده

 نصف قاشق چایخوری

 زرشک

 2 قاشق سوپخوری

 شکر

 یک قاشق سوپخوری

آب لیمو یا آب نارنج 

3-2 قاشق سوپخوری 

نمک و فلفل 

به قدر کافی 

طرز تهیه:

مرغ را با آب لیمو یا آب نارنج ، نمک ، فلفل و زعفران حل شده ( زعفران ساییده را در آب جوش حل می کنیم ) مخلوط می کنیم تا یک ساعت بماند. سبزی را با یک قاشق سوپخوری روغن کمی تفت می دهیم و بقیه مواد یعنی مغز گردوی چرخ شده ، آلو و قیسی خرد شده ، پیاز سرخ شده ، زرشک و شکر را به آن اضافه می کنیم. مخلوط را در شکم مرغ جای می دهیم. جلوی شکم آن را قبل از دوخت یک تکه کاغذ فویل قرار می دهیم. بعد شکم مرغ را می دوزیم و در قابلمه ای که گنجایش مرغ را داشته باشد، با 3 قاشق سوپخوری روغن داغ شده، با شعله ملایم سرخ می کنیم. 3-2 فنجان آب را در چند بار اضافه می کنیم، تا مرغ پخته شود، ولی له نشود. پس از طبخ، باید نصف فنجان آب داشته باشد.

تاریخ ارسال: سه‌شنبه 8 فروردین‌ماه سال 1385 ساعت 05:30 ق.ظ | نویسنده: مصطفی احمدی | چاپ مطلب 0 نظر