X
تبلیغات
نماشا
رایتل

مصطفی احمدی

بهترین آموزش ها -کتب الکترونیک-اموزش آشپزی-آموزش فتوشاپ و ...

طرز تهیه خورش آلو-لوبیا پلو-شیرین پلو-شنیسل مرغ

شنیسل مرغ

 

مواد لازم :

 سینه مرغ

 1 عدد کامل

 تخم مرغ

 3-2 عدد

 نان خشک کوبیده

 به مقدار کافی

 نمک

 به مقدار لازم

 روغن سرخ کردنی

 به مقدار لازم

طرز تهیه :

سینه مرغ را از استخوان ها طوری جدا کنید که استخوان در انتهای بال باقی بماند. پوست سینه را بگیرید و کمی آن را بکوبید تا پهن و نازک شود. سپس تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و با کمی نمک مخلوط کنید. سپس تکه های سینه مرغ را ابتدا در نان خشک کوبیده و سپس در تخم مرغ هم بزنید. مجدداً در نان خشک کوبیده بزنید و دو طرف آن را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود .

شیرین پلو

 

 

موادلازم (برای 4 نفر)

 برنج

 5/0 کیلو

 مرغ

 800 گرم

 کره

 2 قاشق غذاخوری

 بادام

 50 گرم

 پسته

 50 گرم

 پوست پرتقال

 100 گرم

 شکر

 4 قاشق غذاخوری

 پیاز متوسط

 2 عدد

 زعفران

 نصف قاشق چایخوری

 نمک و فلفل

 به مقدار لازم

طرز تهیه:

برنج را برای مدت 2 ساعت در آب خیس کنید. مرغ را بشویید و تکه تکه کنید. پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ کنید تا رنگش طلایی شود. سپس مرغ را در پیاز سرخ شده کمی تفت دهید تا رنگش عوض شود. نمک ، فلفل و یک لیوان آب داغ به مرغ اضافه کنید و روی شعله متوسط برای 20 دقیقه حرارت دهید. در صورت نیاز می توانید کمی آب به آن اضافه کنید تا مواد نسوزد. بعد از 20 دقیقه حرارت، باید نصف لیوان آب مرغ در ظرف باقی بماند.

سپس استخوان های مرغ پخته را جدا کنید. مقداری شکر را با یک لیوان آب بجوشانید و 3-2 قاشق کره ، زعفران و مقداری آب مرغ به آن اضافه کنید و خوب به هم بزنید.

پسته و بادام را از قبل در آب خیس کنید. بعد از خیس خوردن، پوست آنها را بکنید و ریز خرد کنید.

پوست پرتقال را نیز خلال کرده و چند دقیقه در آب داغ بجوشانید. سپس آب تلخ آن را خالی کنید. این کار را چند بار تکرار کنید تا تلخی پوست پرتقال گرفته شود. سپس آن ها را یک ساعت در آب سرد قرار دهید. این کار را نیز چند بار تکرار کنید. در نهایت پوست پرتقال را با 3 قاشق شکر بپزید و در پایان کار آب آن را خالی کنید.

برنج را آبکش کنید. سپس در ته یک قابلمه مقداری روغن و کمی آب داغ بریزید و نیمی از برنج آبکش شده را در قابلمه بریزید. تکه های مرغ را روی برنج پخش کنید. سپس مقدار دیگری برنج روی مرغ بریزید. در این مرحله نیمی از پوست پرتقال، بادام و پسته را روی برنج بریزید و روی آنها را با بقیه برنج بپوشانید. آب مرغ و شکر را که قبلاً تهیه کرده بودید، روی تمام برنج بریزید. سپس در قابلمه را با دم کنی بپوشانید و روی قابلمه قرار دهید و نیم ساعت روی شعله کم حرارت دهید. غذا آماده سرو است.شیرین پلو را در دیس بکشید. سپس باقیمانده بادام، پسته و پوست پرتقال را با هم مخلوط کنید و روی شیرین پلو را با آنها بپوشانید، یا اینکه می توانید آنها را با هم مخلوط نکنید و بطور جداگانه روی شیرین پلو را با آنها تزئین کنید. در صورت دلخواه می توانید از کمی زرشک و هویج پخته خلال شده هم برای تزئین شیرین پلو استفاده کنید.

لوبیا پلو

 

 

مواد لازم ( برای 4 نفر ) :

 برنج

 5/0 کیلو

 لوبیا سبز

  400 گرم

 پیاز متوسط

 3 عدد

 گوشت گاو یا گوسفند

 400 گرم

 رب گوجه فرنگی

  1 تا 2 قاشق غذاخوری

 نمک و فلفل

 به اندازه لازم

 روغن

 100 گرم

طرز تهیه :

پیاز را پوست بکنید و خرد کنید . سپس در روغن سرخ کنید تا رنگش طلایی شود . گوشت را به قطعات کوچک خرد کنید و به پیاز اضافه کنید . آن را بر روی شعله ی متوسط حرارت دهید تا رنگ گوشت عوض شود .

لوبیاها را بشویید و ریز خرد کنید . آنها را با یکی دو لیوان آب داغ به گوشت و پیاز اضافه کنید و نیم ساعت روی شعله ی متوسط بگذارید. در این مرحله در صورت نیاز، باز هم آب اضافه کنید . سپس نمک ، فلفل و رب گوجه را هم اضافه کنید و آن را به مدت 15 دقیقه با حرارت متوسط بپزید . حالا مواد گوشتی لازم برای تهیه لوبیا پلو آماده شد.

برنج را آبکش کنید ( برای یادگیری طرز تهیه پلو اینجا را کلیک کنید ). سپس یک لایه از مواد گوشتی و یک لایه از برنج آبکش شده در قابلمه بریزید ( یا برنج و مواد گوشتی را با هم در قابلمه مخلوط کنید ) و به مدت30 دقیقه روی شعله ی کم حرارت دهید تا لوبیا پلو دم بکشد. بعد از اینمدت غذا آماده سرو است.

خورش آلو

 

 

مواد لازم برای 4 نفر :

 مرغ

 1 کیلو

 آلوی بدون هسته

 400 گرم

 پیاز

 2 عدد بزرگ

 زعفران

 نصف قاشق چایخوری

 سیب زمینی

 2 عدد بزرگ

 روغن

 به میزان لازم

 نمک و فلفل

 به مقدار کافی

طرز تهیه :

آلوها را بشویید و آنها را با 2 لیوان آب سرد برای مدت 30 دقیقه خیس کنید. پیازها را خرد کنید و با کمی روغن در قابلمه تفت دهید تا طلایی شوند.

گوشت مرغ را به اندازه خورشتی خرد کنید و با پیازها کمی تفت دهید تا رنگش عوض شود.

سپس آلوها را با همان آبی که در آن خیس خورده اند و مقداری نمک و فلفل به مرغ و پیاز اضافه کنید و 20 تا 30 دقیقه روی شعله معمولی حرارت دهید.

سیب زمینی ها را بشویید و پوست بکنید. سپس به صورت قطعات 2 سانتی خرد کنید و به آنها زعفران بزنید و به مواد قبلی خورش اضافه کنید. دوباره خورش را برای مدت 10دقیقه روی شعله متوسط حرارت دهید. در صورت دلخواه می توانید کمی رب گوجه فرنگی به خورش در حال پخت اضافه کنید. خورش بعد از این مدت آماده سرو است. این خورش را معمولاً با کته یا پلو سرو می کنند.

تاریخ ارسال: سه‌شنبه 8 فروردین‌ماه سال 1385 ساعت 05:23 ق.ظ | نویسنده: مصطفی احمدی | چاپ مطلب 0 نظر