X
تبلیغات
نماشا
رایتل

مصطفی احمدی

بهترین آموزش ها -کتب الکترونیک-اموزش آشپزی-آموزش فتوشاپ و ...

طرز تهیه دلمه کرفس-خلال مرغ و بادام-مرغ کنتاکی

مرغ کنتاکی

 

مواد لازم:

 مرغ

 1 عدد

 شیر

  1 لیوان

 پودر سوخاری

 1 لیوان

 پودر سیر و زنجبیل

 به میزان لازم

 روغن برای سرخ کردن

 به میزان لازم

 تخم مرغ

 2 عدد

 نمک،فلفل سیاه،فلفل قرمز

 به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا مرغ ها را با پوست به چند قطعه تقسیم می کنیم. سپس آنها را با ادویه های مورد نظر مزه دار کرده ، بعد تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و شیر را به آن افزوده سپس هر تکه از مرغ را در این مواد آغشته کرده و بعد در پودر سوخاری می غلطانیم و سپس در روغن داغ آن را سرخ می کنیم.

خلال مرغ و بادام

 

 

مواد لازم : 

 سینه مرغ بدون استخوان

 350 گرم

 بادام پودر شده بادام پودر شده

 2/1 فنجان

 پودر نان

 1 فنجان

 جعفری خرد شده 

 2 قاشق سوپ خوری

 آرد

 4/1 فنجان

 نمک و فلفل

 به مقدار لازم

 تخم مرغ درشت

 1 عدد

 ترشی میوه

 2قاشق سوپ خوری

 سس مایونز

 1 قاشق سوپ خوری

 پوست پرتقال رنده شده

 1 قاشق چایخوری

 آب پرتقال

 1 قاشق سوپ خوری

 

طرز تهیه :

مرغ ها را به صورت خلالهای باریک ببرید. در یک کاسه پودر بادام ، پودر نان و جعفری را مخلوط کنید. آرد ، نمک و فلفل را داخل یک کیسه نایلون بزرگ با هم مخلوط کرده خلالهای مرغ را داخل آن بغلتانید . سپس داخل تخم مرغ بهم زده و بعد در مخلوط پودر بادام بغلتانید تا خوب سطح مرغها پوشیده شود. حال می توانید مرغها را به مدت 20 دقیقه در یخچال بگذارید سپس در روغن داغ سرخ کنید و به همراه سس مخصوص میل کنید. برای تهیه سس ، ترشی میوه ، سس مایونز ، پوست پرتقال رنده شده و آب پرتقال را با هم مخلوط کرده کنار غذا بگذارید، می توان از پرتقال ورقه شده و برگ جعفری جهت تزیین غذا استفاده نمود.

دلمه کرفس

 

 

مواد لازم:

 کرفس

  3 شاخه

 تره فرنگی

 یک بوته

 ژامبون حلقه شده

 400 گرم

 پنیر پیتزا

 400 گرم

 خامه ی زده شده

 150 گرم

 پودر سیر، نمک و فلفل

 به مقدار لازم

 روغن سرخ کردنی

 به مقدار لازم

طرز تهیه :

ابتدا کرفس ها را خرد کرده و با آب بپزید ، طوری که فقط نرم شوند، ولی له نشوند. سپس داخل روغن کمی تفت دهید. ژامبون ها باید به شکل حلقه ای برش داده شده باشند. تره فرنگی را هم خرد کنید.

کرفس تفت داده شده را داخل ژامبون قرار داده و ژامبون را لول کنید.

ژامبون ها را داخل ظرف مخصوص فر بچینید. لابه لای ژامبون ها تره فرنگی بپاشید. خامه ی زده شده را روی ژامبون ها ریخته و پنیر رنده شده یا پودر پنیر را روی خامه بریزید. مقداری نمک ، فلفل و پودر سیر روی مواد بپاشید.

ظرف را تا زمانی که ژامبون ها طلایی رنگ شوند ، داخل فر قرار دهید.

تاریخ ارسال: سه‌شنبه 8 فروردین‌ماه سال 1385 ساعت 05:21 ق.ظ | نویسنده: مصطفی احمدی | چاپ مطلب 1 نظر