X
تبلیغات
نماشا
رایتل

مصطفی احمدی

بهترین آموزش ها -کتب الکترونیک-اموزش آشپزی-آموزش فتوشاپ و ...

طرز تهیه جوجه گریل شده-مغز سوخاری همراه با سبزیجات

جوجه گریل شده

 

 

مواد لازم:

 جوجه ی مرغ

 2 عدد

 کره

 4 قاشق سوپ خوری

 روغن زیتون

 2 قاشق سوپ خوری

 آویشن

  یک دوم قاشق چای خوری

 فلفل قرمز

 یک چهارم قاشق چای خوری

 آبلیمو

  2 قاشق سوپ خوری

 رنده پوست لیمو

 یک قاشق سوپ خوری

 عسل

 2 قاشق سوپ خوری

 فلفل سیاه و نمک

  مقداری

 گوجه (برای سرو)

 مقداری

 شوید تازه (برای تزئین)

  مقداری

 سیر له شده

  2 حبه

طرز تهیه:

ابتدا جوجه ها را خرد کرده،سپس سیر،آویشن، نمک، فلفل قرمز،عسل، آبلیمو و رنده ی پوست لیمو را با کره و روغن زیتون خوب مخلوط کنید. بعد از آن، تمام سطح جوجه ها را به این مخلوط آغشته نمایید.ظرف حاوی جوجه ها را به مدت 2 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید.سپس جوجه ها را برگردانده و به مدت 8 دقیقه ی دیگر زیر گریل قرار دهید تا هر دو طرف جوجه ها طلایی رنگ شود.

مغز سوخاری همراه با سبزیجات

 

 

مواد لازم:

 مغز گوسفند

 6عدد

 تره فرنگی

 یک بوته

 کرفس

 2 ساقه

 کدوسبز

  2 عدد

 فلفل دلمه ای قرمز

 یک عدد

 تخم مرغ زده شده

 یک عدد

 شیر پاستوریزه

 4/1 لیوان

 پودر نان

  5/1 لیوان

 کره پاستوریزه

 30 گرم

 روغن مایع

 4/1 لیوان

 سیر

 1 یا 2 حبه

 نمک 

 به میزان لازم

طرز تهیه:

مغزها را یک ساعت داخل آب سرد می گذاریم بماند. سپس پوست روی مغز را پاک کرده و بعد دوباره در آب سرد نگه می داریم و روی حرارت می گذاریم تا به مدت 5- 4 دقیقه بپزد. سپس آن را خنک می کنیم.

شیر و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و بعد مغزها را داخل این مخلوط می ریزیم. پس از آن  مغز ها را در پودر نان می غلتانیم. سپس کره و روغن را در ماهی تابه ریخته و مغزها را سرخ می کنیم.

در ماهی تابه ی دیگری نیز کره ریخته و سیر خرد شده را می افزاییم و تفت می دهیم. سبزیجات خرد شده ( تره فرنگی، کرفس، کدو و فلفل دلمه ای را به صورت نوارهای 6 سانتی متری برش می دهیم.) را افزوده و تفت می دهیم تا نرم شوند پس از آن در ظرف کشیده و مغزهای سوخاری را روی سبزیجات می چینیم.

می توان از سس گوجه فرنگی هم برای تزیین استفاده کرد.

 

تاریخ ارسال: دوشنبه 7 فروردین‌ماه سال 1385 ساعت 07:47 ق.ظ | نویسنده: مصطفی احمدی | چاپ مطلب 0 نظر