X
تبلیغات
رایتل

مصطفی احمدی

بهترین آموزش ها -کتب الکترونیک-اموزش آشپزی-آموزش فتوشاپ و ...

طرز تهیه مرغ انگشتی با سس عسل-کوفته تبریزی

کوفته تبریزی

 

 

مواد لازم:

 گوشت 2بار چرخ شده

 نیم کیلو

 لپه پخته نیم کوب شده

 یک فنجان

 رب گوجه فرنگی

 2 قاشق سوپخوری

 برنج نیم پز شده

 یک دوم فنجان

 تخم مرغ کامل

 2 عدد

 پیاز رنده شده

  یک دوم فنجان

 تره و مرزه خرد شده

 یک دوم فنجان

 روغن

 2 قاشق غذاخوری

 زردچوبه،نمک وفلفل

 به قدر کافی

مواد داخل کوفته:

 پیاز سرخ شده

 2قاشق سوپخوری

 مغزگردو خرد شده

 یک دوم فنجان

 زرشک

  2قاشق سوپخوری

 تخم مرغ آبپز

 2-1 عدد

 خلال بادام

 2قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

در ظرف بزرگی گوشت چرخ کرده ، پیاز رنده شده، تره ، مرزه ، تخم مرغ ها ، لپه ، برنج ، نمک و فلفل و زردچوبه را مخلوط کرده و با گوشت کوب در حدود 6-5 دقیقه می کوبیم تا مایع کوفته چسبندگی پیدا کند و سپس وسط مایع گوشتی را کمی باز کرده و مواد داخل کوفته را (که میزان آنها در بالا گفته شده است)درون آن قرار داده و در حالی که دستمان را با آب آغشته می کنیم، تکه های گرد شده را خوب غلطانده و در قابلمه مناسبی روغن و رب را کمی تفت می دهیم و 3 لیوان آب اضافه کرده و بعد از جوش آمدن شعله را ملایم کرده و کوفته را به آرامی درون قابلمه قرار می دهیم و در دیک را نمی گذاریم چونکه کوفته بلافاصله ترک برمی دارد.

زمانی که یک طرف کوفته خودش را گرفت، به آرامی آن را بر می گردانیم و می گذاریم طرف دیگر آن خودش را بگیرد و پخته شود.اگر کوفته به آب بیشتری نیاز داشت، کمی آب گرم به آن اضافه کنیم تا کاملاً کوفته پخته و سس آن کمی غلیظ شود.

مرغ انگشتی با سس عسل

 

 

مواد لازم :

 گوشت سینه مرغ

 350 گرم

 سفیده تخم مرغ زده شده

2 عدد

 عسل

  1 قاشق سوپخوری

 برشتوک

 2 فنجان 

 فلفل

 یک چهارم قاقشق چایخوری 

طرز تهیه:

سینه مرغ را به صورت قطعات باریک بریده،سپس قطعات مرغ را در مخلوط سفیده تخم مرغ و عسل گذاشته، پس از بیرون آوردن از این مخلوط ، قطعات مرغ را در مخلوط برشتوک و فلفل می غلطانیم، تا کاملا روی مرغ ها را بپوشاند. هر تکه از مرغ را روی یک لایه کاغذ غیر روغنی گذاشته و بپیچید و در فر با درجه حرارت 450 فارنهایت به مدت 13 دقیقه بپزید . پس از آماده شدن می توانید مرغها را با سس عسل(که طرز تهیه آن در زیر آمده است) سرو کنید.

طرز تهیه سس عسل: یک چهارم فنجان عسل،4 قاقشق چایخوری سس خردل،و یک چهارم قاقشق چایخوری پودر سیررا بایکدیگر کاملا مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

 

تاریخ ارسال: دوشنبه 7 فروردین‌ماه سال 1385 ساعت 07:42 ق.ظ | نویسنده: مصطفی احمدی | چاپ مطلب 0 نظر